fbpx

Gaslek aan de IJsseldijk

Vanavond werden de brandweer en politie met spoed naar de IJsseldijk gestuurd voor een gaslek. De brandweer heeft hier een onderzoek gedaan met meetapparatuur en met zeepsop om de lek te lokaliseren. Dit gaf weinig resultaat waardoor Stedin en iemand van de gemeente ter plaatse gevraagd zijn.

Wanneer het bedrijf Stedin met een special aardgas meetapparaat in de grond heeft gemeten bleek het een kleine lek in de gasleiding te zijn. Op de locatie waar gemeten was een hele lage concentratie aardgas gemeten. Stedin gaat in de loop van morgen verder onderzoeken waar de gaslekkage zich precies bevind.

 

Na een kleine vijf kwartier konden de hulpdiensten weer met vervolg.

 

DSC_9916

DSC_9915
DSC_9920

error: Website is beveiligd vanwege auteursrechten
%d bloggers liken dit:

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale mediafuncties aan te bieden en ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor sociale media, reclame en analytics. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten