fbpx

Drukke ochtendspits door vuilniswagen met pech op Algerabrug

Door vuilnis wagen met pech op de Algerabrug ontstond er vanmorgen een drukke ochtendspits rond de Algerabrug. Hierdoor was het verkeer richting Capelle ernstig ontregeld.

De kruising bij Krimpen aan den IJssel liep compleet vol en ook op de N210 richting de Algerabrug ontstond een file. Medewerkers van onder andere Handhaving Capelle kwamen ter plaatse om het verkeer te gaan regelen.

Een berger heeft de vrachtwagen verwijderd van de brug.

DSC_9923

DSC_9924

DSC_9926

DSC_9928

error: Website is beveiligd vanwege auteursrechten
%d bloggers liken dit:

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale mediafuncties aan te bieden en ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor sociale media, reclame en analytics. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten