fbpx

Krimpenaar en Rotterdammer aangehouden voor mishandeling Raadhuisplein

Woensdagmiddag zijn twee vrouwen bespuugd, uitgescholden en mishandeld door twee jongens op het Raadhuisplein in Krimpen aan den IJssel. De jongens, een 14-jarige Rotterdammer en een 16-jarige Krimpenaar, zijn aangehouden.

De vrouwen van 20 en 21 jaar zaten woensdagmiddag in de bus vanuit Lansingh-Zuid richting Krimpen aan den IJssel toen zij in de bus van achter werden bespuugd door twee jongens. Bij de halte Raadhuisplein stapten zowel de vrouwen als de jongens uit. De jongens begonnen de vrouwen uit te schelden en te slaan. Eén van de vrouwen is zelfs even buiten bewustzijn geweest.

De jongens zijn daarna het nabij gelegen winkelcentrum in gegaan. De vrouwen alarmeerden de politie. Die is direct een onderzoek gestart. Daarbij zijn de beveiligingsbeelden van het winkelcentrum veilig gesteld. Ook de beelden van de bus zijn opgevraagd voor nader onderzoek.

Ondertussen werd het verhaal en de beveiligingsbeelden vanuit andere bronnen al op social media gedeeld. Hierdoor kreeg de politie verschillende tips, waardoor donderdagochtend de twee jongens konden worden aanhouden. Het gaat om een 14-jarige jongen uit Rotterdam en een 16-jarige jongen uit Krimpen aan den IJssel.

error: Website is beveiligd vanwege auteursrechten
%d bloggers liken dit:

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale mediafuncties aan te bieden en ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor sociale media, reclame en analytics. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten