fbpx

Ongeval op IJsseldijk; automobilist doorgereden

Zaterdagavond rond 20:22 uur heeft er een ongeval op de IJsseldijk plaatsgevonden, waarbij twee fietsers betrokken zouden zijn. Een ambulance ging met spoed ter plaatse en behandelde in ieder geval één van de fietsers.

Wat er precies is gebeurd is voor ons nog onduidelijk. Er wordt door de politie onderzoek gedaan naar de toedracht van het ongeval.

Update:
De politie is op zoek naar een automobilist die betrokken is geweest bij een ongeval op de IJsseldijk tussen Krimpen en Ouderkerk ad IJssel. Hierbij raakte een 16-jarige fietser ernstig gewond. De automobilist is doorgereden. Heeft u informatie? Bel 0900-8844

 

error: Website is beveiligd vanwege auteursrechten
%d bloggers liken dit:

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale mediafuncties aan te bieden en ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor sociale media, reclame en analytics. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten