fbpx

Nieuwe burgemeester in Krimpen

De heer M.W. (Martijn) Vroom is benoemd tot burgemeester van Krimpen aan den IJssel. De benoeming gaat in op 9 december 2015.

De heer Vroom (40 jaar) is lid van het CDA. Hij is wethouder van Waddinxveen en voormalig wethouder van Noordwijk.

De heer Vroom volgt de heer M.J.D. Jansen (D66) op die per 1 oktober 2010 met pensioen is gegaan. Vanaf 4 oktober 2010 is mevrouw L.M. Huizer (PvdA) waarnemend burgemeester van Krimpen aan den IJssel.

 

burgemeester

 

error: Website is beveiligd vanwege auteursrechten
%d bloggers liken dit:

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale mediafuncties aan te bieden en ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor sociale media, reclame en analytics. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten