fbpx

Politievoertuig betrokken bij ongeval

Aan het einde van de middag heeft er op de N210 een ongeval plaatsgevonden, bij dit ongeval was een politievoertuig betrokken.

Tussen Krimpen aan den IJssel en Krimpen aan de Lek was de surveillancewagen rond half zes door onbekende oorzaak in botsing gekomen met een personenauto.

Na de aanrijding was de N210 ruim anderhalf uur in beide richtingen afgesloten. Verkeer is over de vrachtwagenbaan en over de parallelweg langs de N210 geleid. De technische verkeersongevallen analyse stelde een onderzoek in naar de toedracht van het ongeval. Beide voertuigen zijn door een berger weggetakeld.

DSC_0142

DSC_0140

DSC_0144

DSC_0145

DSC_0146

error: Website is beveiligd vanwege auteursrechten
%d bloggers liken dit:

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale mediafuncties aan te bieden en ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor sociale media, reclame en analytics. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten