fbpx

Gedeeltelijke afsluiting Aalberslaan

Op maandag 12 oktober wordt gestart met de uitvoering van het tweede deel van rioleringswerkzaamheden in het gedeelte van de Burgemeester Aalberslaan. Deze werkzaamheden worden tussen de Middenwetering/Koekoekstraat en de Nieuwe Tiendweg uitgevoerd en duren tot de kerstperiode 2015.

In verband met deze werkzaamheden is dit gedeelte van de Aalberslaan tijdens deze periode afgesloten voor alle verkeer. Omleidingsroutes worden met borden aangegeven.

Met de ondernemers zijn afspraken gemaakt over de bereikbaarheid en levering. Het tankstation, het Kortlandgebouw en basisschool het Kompas zijn tijdens de werkzaamheden bereikbaar.

Waarom deze werkzaamheden
Net als op andere plaatsen in Krimpen aan den IJssel moet ook de riolering in dit deel van de Burgemeester Aalberslaan vervangen worden. Om met elkaar droge voeten te houden en afvalwater te kunnen blijven lozen zijn deze werkzaamheden noodzakelijk.

error: Website is beveiligd vanwege auteursrechten
%d bloggers liken dit:

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale mediafuncties aan te bieden en ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor sociale media, reclame en analytics. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten