fbpx

Te water geraakte peuter maakt het goed

Het kindje van een dat woensdagmiddag 9 september, aan de Lekdijk in een sloot viel, maakt het goed.

Wel verblijft de peuter nog altijd in het ziekenhuis, zo maakte de politie maandag bekend. Het kindje belandde als gevolg van een ongeval in het water. Het slachtoffertje werd uit de sloot gehaald en gereanimeerd. Een ambulance bracht de peuter in kritieke toestand naar het ziekenhuis. Hoe het incident heeft kunnen gebeuren is nog niet beken

error: Website is beveiligd vanwege auteursrechten
%d bloggers liken dit:

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale mediafuncties aan te bieden en ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor sociale media, reclame en analytics. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten