fbpx

Medische noodsituatie in de Crimpenhof

Om tien uur zijn hulpdiensten gealarmeerd voor een medische noodsituatie in winkelcentrum de Crimpenhof.

Ter plaatse bleek het in de Hema te zijn.

Onder meer een traumahelikopter kwam ter plaatse om hulp te verlenen. Na een klein half uur is het slachtoffer onder begeleiding van de MMT arts met spoed overgebracht naar een ziekenhuis in Rotterdam.

Het opstijgen van de traumahelikopter die op het grasveld aan de Prins Bernardstraat stond trok veel bekijks.

DSC_3848

DSC_3850

DSC_3853

DSC_3860

DSC_3863

 

error: Website is beveiligd vanwege auteursrechten
%d bloggers liken dit:

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale mediafuncties aan te bieden en ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor sociale media, reclame en analytics. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten