Press "Enter" to skip to content

Veel publiek bij dodenherdenking

Tijdens de jaarlijkse dodenherdenking op de begraafplaats aan de IJsseldijk werden de mensen herdacht die hun leven gaven voor de vrijheid van Nederland. Er werd door een leerling van het Comenius College een gedicht voorgedragen, met de titel een mensenleven. Burgemeester Lennie Huizer heeft een speech gehouden over 70 jaar bevrijding Om precies 20:00 uur was het twee minuten stil. Aansluitend hierop werd de Last Post gespeeld door een trompettist van Concordia. De Nationale Reserve verzorgde het protocollaire deel, de muzikale bijdrage werd geleverd door het orkest Concordia. DSC_2629 DSC_2634[1] DSC_2640 DSC_2641 DSC_2645 DSC_2638 DSC_2650 DSC_2665 DSC_2671  
error: Website is beveiligd vanwege auteursrechten

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale mediafuncties aan te bieden en ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor sociale media, reclame en analytics. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten