fbpx

Getuigen gezocht poging overval Marathon

De politie zoekt getuigen van een overvalpoging die op 24 maart aan de Marathon plaatsvond.

Tussen 21.30 en 21.40 uur hoorde de bewoner van een huis aan de Marathon een harde bons die uit de richting van de voorkant van zijn woning kwam.

Het slachtoffer liep vervolgens naar de voordeur om te kijken waar het geluid vandaan was gekomen.

Toen hij zijn voordeur opende, kwam een onbekende man tevoorschijn met een vuurwapen in zijn hand. De bewoner deed de deur instinctief snel weer dicht en de dader rende er vervolgens vandoor in de richting van de Tiendweg.

Van deze man is alleen bekend dat hij 1.70-1.75 meter lang was, een normaal postuur had en een witte jas droeg.

 

Wie getuige is geweest of andere informatie die de politie helpt in het onderzoek, wordt gevraagd te bellen. U kunt terecht op telefoonnummer 0900-8844 en vragen naar de afdeling RTO van de politie in Rotterdam.

 

 

error: Website is beveiligd vanwege auteursrechten
%d bloggers liken dit:

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale mediafuncties aan te bieden en ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor sociale media, reclame en analytics. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten