fbpx

Ramkraak Jumbo Raadhuisplein

Een nog onbekend aantal daders hebben met een donkerkleurige Volkswagen Golf de Jumbo geramd. Ze sloegen op de vlucht toen hun actie niet het gewenste resultaat had. Over de buit en of de daders daadwerkelijk in de winkel geweest zijn is op dit moment niets bekend.

Direct na de ramkraak heeft de politie met onder andere de politiehelikopter naar de daders gezocht.

Rond de supermarkt werdt een groot gebied afgezet, wat werd ingesteld als plaats delict. Bijna direct bleek waarom, de politie had een arrestatieteam laten komen om de winkel uit voorzorg te laten doorzoeken. Nadat het arrestatieteam het sein veilig had gegeven konden de aanwezige medewerkers, die zichzelf in veiligheid hadden gebracht het pand verlaten.

Vluchtauto
De vermoedelijke vluchtauto is uitgebrand aangetroffen in een aangrenzende woonwijk. Er wordt door de politie onderzocht of deze auto bij de ramkraak gebruikt is.

error: Website is beveiligd vanwege auteursrechten
%d bloggers liken dit:

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale mediafuncties aan te bieden en ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor sociale media, reclame en analytics. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten