fbpx

Intocht Sinterklaas

Rond 12:30 uur verzamelden er heel veel kinderen samen met hun ouders, opa’s en oma’s bij de haven achter Molen de Schelvenaer om Sinterklaas en zijn zwarte pieten te verwelkomen.

 

Na het zingen van vele sinterklaasliedjes kwam dan eindelijk de stoomboot met Sinterklaas en zijn zwarte pieten in zicht. Eenmaal aan land werd Sinterklaas welkom geheten door Burgemeester Lennie Huijzer.

Nadat de burgemeester Sinterklaas had verwelkomt ging hij veel van de aanwezige kinderen een hand geven. De zwarte pieten deelden een overvloed aan strooigoed uit.

Na aangekomen te zijn aan de andere kant van Molen de Schelvenaer stonden er een aantal klassieke auto’s klaar om sinterklaas en zijn zwarte pieten, onder politiebegeleiding, naar het Krimpenerwaard College te brengen.

In het Krimpenerwaard College gaven Sinterklaas en zijn pieten twee spannende shows.

 

error: Website is beveiligd vanwege auteursrechten
%d bloggers liken dit:

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale mediafuncties aan te bieden en ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor sociale media, reclame en analytics. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten