fbpx

Brandmelding IJsseldijk blijkt loos alarm

Deze maandagavond kreeg de brandweer een melding binnen van een mogelijke brand in een leegstaande loods aan de IJsseldijk. De persoon die de melding bij de brandweer maakte had rook uit het pand zien komen.

 

De politie en brandweer werden met spoed ter plaatse gestuurd. Hier werd gelijk een onderzoek ingesteld en er werd geen brand aangetroffen of iets waar rook vanaf kwam

 

error: Website is beveiligd vanwege auteursrechten
%d bloggers liken dit:

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale mediafuncties aan te bieden en ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor sociale media, reclame en analytics. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten