fbpx

Gedeeltelijke afsluiting Burgemeester Aalberslaan

In verband  met de vervanging van het hoofdriool wordt het gedeelte van de Burgemeester Aalberslaan tussen de Noorderstraat en de Nachtegaalstraat van 13 oktober tot 22 december afgesloten voor doorgaand verkeer.

Het blijft mogelijk om vanaf de IJsseldijk linksaf te slaan naar de Dr. W.M. Blomsingel en rechtsaf naar de Noorderstraat. De rotonde ter hoogte van de nachtegaalstraat en de Parkzoom blijft toegankelijk voor het verkeer.

Riolerings- en asfalteringsplan Burgemeester Aalberslaan

De tijdelijke afsluiting tussen de Noorderstraat en de Nachtegaalstraat is noodzakelijk. De rijbaan is te smal om tijdens de werkzaamheden verkeer toe te laten. Het werk aan het hoofdriool is onderdeel van het riolerings- en asfalteringsplan voor het gedeelte van de Burgemeester Aalberslaan tussen de Noorderstraat/Dr. W.M. Blomsingel en de Koekoekstraat/Middenwetering. Met ingang van januari 2015 wordt ook gewerkt aan het gedeelte tussen de Nachtegaalstraat en de Koekoekstraat. Op dat gedeelte is wel voldoende ruimte aanwezig om een voorziening te treffen, zodat doorgaand verkeer mogelijk blijft. Volgens de huidige planning is het gehele werk begin mei 2015 afgerond.

Meer informatie
Voor meer informatie over het riolerings- en asfalteringsplan Burgemeester Aalberslaan kunt u terecht op: http://www.krimpenaandenijssel.nl/burg-aalberslaan. Kijk voor een compleet overzicht van alle wegwerkzaamheden in Krimpen aan den IJssel op de pagina ‘wegwerkzaamheden’. Daar ziet u in een oogopslag waar er aan de weg gewerkt wordt.

 

error: Website is beveiligd vanwege auteursrechten
%d bloggers liken dit:

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale mediafuncties aan te bieden en ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor sociale media, reclame en analytics. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten