fbpx

Meerdere branden in Krimpense wijk

Donderdag op vrijdagnacht hebben de Krimpense en Capelse Brandweer de handen vol gehad aan verschillende kleine en grote branden in de wijk Kortland.

Aan de Meerkoetstraat zou een container vol hout in de brand staan. Deze brand was overgeslagen naar het Molukse buurthuis.

De brandweer moest ook een aantal keer uitrukken voor diverse branden in de omgeving van het Kortland gebouw, onder andere naar de Gruttostraat, waar een schutting in brand stond.

Als snel werd duidelijk dat deze branden het gevolg waren van brandstichting heeft de politie ‘s nachts met onder andere een politiehond gezocht naar de daders. Vrijdagochtend heeft de politie een buurtonderzoek gehouden in de omgeving Meerkoetstraat en de Gruttostraat

error: Website is beveiligd vanwege auteursrechten
%d bloggers liken dit:

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale mediafuncties aan te bieden en ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor sociale media, reclame en analytics. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten