fbpx

Jongen gewond na aanrijding; automobilist doorgereden

De politie is op zoek naar de bestuurder van een auto die dinsdagochtend doorreed na een aanrijding op de Krimpenerbosweg in Krimpen aan den IJssel. Daarbij raakte een fietser gewond.

Het ongeval gebeurde rond kwart voor acht ’s morgens. Door nog onbekende oorzaak werd een jongen met zijn fiets geschept op een oversteekplaats door een auto. De jongen werd tientallen meters door de auto meegesleurd en belandde op een verdrijvingsvlak. Hulpdiensten rukten massaal uit om de jongen hulp te verlenen.

De automobilist is na het ongeluk er met zijn auto vandoor gegaan. De politie heeft direct na de aanrijding een grote zoekactie op touw gezet, Burgernet is ook ingeschakeld om het voertuig op te sporen. Het gaat om een zwarte Audi A5 of A6. De Audi heeft een donkere kleur, sportvelgen en beschadigingen aan de voorkant.

De jongen is bij het ongeval wonder boven wonder niet ernstig gewond geraakt. Hij is met kneuzingen en een vermoedelijke hersenschudding naar het ziekenhuis vervoerd.

Burgernet bericht(en)
Naar aanleiding van de aanrijding zijn de volgende burgernet berichten verstuurd.

01 juli, 12:27 uur
De politie is nog steeds op zoek naar de donkere Audi A5/A6, doorgereden na een aanrijding Krimpenerbosweg Krimpen aan den IJssel. Heeft u nog info, bel dan met 0900-8844.

01 juli, 08:32 uur
Graag uitkijken naar een Audi A5 of A6, donker, zw sportvelgen, schade linksvoor, is doorgereden na een aanrijding Krimpenerbosweg Krimpen aan den IJssel. Heeft u nog info, bel dan met 0900-8844.

Politie zoekt getuigen
De politie is op zoek naar getuigen van de aanrijding tussen een auto en een fietser, die plaatsvond op dinsdag 1 juli, om ongeveer 07.45 uur op de Krimpenerbosweg. Om precies te zijn vond de aanrijding plaats ter hoogte van recreatiecentrum de Boog.
Heeft u informatie, bel dan met de politie eenheid Rotterdam via telefoonnummer 0900-8844 of met ‘M’ Meld Misdaad Anoniem, via 0800-7000

error: Website is beveiligd vanwege auteursrechten
%d bloggers liken dit:

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale mediafuncties aan te bieden en ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor sociale media, reclame en analytics. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten