fbpx

Vrijheidsvuur ontstoken bij het Waardhuis  

Vandaag werd rond de klok van 10 uur in de ochtend bij het Waardhuis het vrijheidsvuur ontstoken door burgemeester Lenie Huizer.

Dit onder toeziend oog van een klein publiek..

error: Website is beveiligd vanwege auteursrechten
%d bloggers liken dit:

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale mediafuncties aan te bieden en ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor sociale media, reclame en analytics. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten