fbpx

Jaarlijkse kerstboomverbranding

Vele mensen waren deze woensdagavond naar de Vijverlaan gekomen voor de jaarlijkse kerstboomverbranding. De jeugdbrandweer was aanwezig om alles in goede banen te leiden.

Elk jaar vind in de tweede week van januari op een deel van het zwaneneiland de kerstboomverbranding plaats,

Dvanaf 13:00 uur konden de kerstbomen worden ingeleverd op het evenemententerrein bij de Tuyter en op de locatie aan de Zwanenkade zelf. Elke ingeleverde kerstboom was een lot waard, waarmee de kinderen leuke prijzen kunnen winnen. De uitslag van de wedstrijd is te vinden op de website van de gemeente.

De jeugdbrandweer van Krimpen stond paraat om de verbranding in goede banen te leiden en om in te grijpen als het fout kon gaan.

De gehele verbranding duurde ongeveer drie kwartier

error: Website is beveiligd vanwege auteursrechten
%d bloggers liken dit:

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale mediafuncties aan te bieden en ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor sociale media, reclame en analytics. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten