fbpx

Poging overval Cafetaria

Rond 20:00 uur is er geprobeerd een overval te plegen op Cafetaria Parkzoom, aan de Parkzoom.


De dader is weggerend in de richting van de Burgemeester Aalberslaan.

De politie is direct een buurtonderzoek gestart en heeft in de omgeving gezocht naar de dader. Deze is, voor zover bekend, nog voortvluchtig.
De Technische recherche heeft de winkelbediende nog verhoord en heeft procesverbaal opgemaakt.

error: Website is beveiligd vanwege auteursrechten
%d bloggers liken dit:

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale mediafuncties aan te bieden en ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor sociale media, reclame en analytics. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten