fbpx

IJssel deels bevroren

Door de strenge vorst van de afgelopen dagen zijn delen van de ijssel dichtgevroren.

Delen van de ijssel die geen last hebben van de scheepvaart en de stroming bleken vanaf zondag 06 februari bevroren.

Ook in de haven achter restaurant De Schelvenaer lagen ijsschotsen.
Het mooiste gezicht was toch het vele ijs in de baai van Krimpen.

ijssel 1

ijssel 2

ijssel 3

ijssel 4

ijssel 5

ijssel 6

ijssel 7

error: Website is beveiligd vanwege auteursrechten
%d bloggers liken dit:

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale mediafuncties aan te bieden en ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor sociale media, reclame en analytics. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten