fbpx

Vos steeds meer gezien in Krimpen

Na een eerder geplaatst item, van zaterdag 05 november 2011 – Vos gezien bij Krimpens bedrijf, komt er bij de redactie van alle kanten informatie over de vos binnen.

Een overzicht van de gegevens die de redactie bereikten…

Bij een ronde door de Stormpolder op dinsdagavond 22-11 werd door een van onze fotografen een vos gezien.
ANDERE BEDRIJVEN IN DE STORMPOLDER
Medewerkers van onder andere Partycentrum Stormpolder hebben de vos ook zien rondscharrelen.

Ook heeft de vos een bezoek gebracht aan de bakkers van Casteleijn.
BUITEN DE STORMPOLDER
Volgens onbevestigde berichten is in de nacht van 30 oktober of in de nacht van 31 oktober een vos gesignaleerd aan de Reigersingel in Krimpen! Zijn er mensen die deze waarneming kunnen bevestigen, het liefst met een foto!

Bij Cable Tech BV, aan de Griendstraat, werd in de vroege ochtend van maandag 14 november de vos gezien. Het tijdstip was 06:30 uur. Foto’s werden toegezonden. (Deze zijn onderaan het dossier toegevoegd).

Zondagavond 20 november rond 22:30 u, is er een (tamme) vos gezien op het terrein van
Autobedrijf Citroën Broere aan de Lekdijk.
ALGERABRUG
Volgens zoogdier deskundigen zwemt de vos de IJssel over en beland zo in de Stormpolder. Het kan ook anders.

Ons bereikte een vos waarneming op vrijdag 04 november ’11, de locatie van waarneming was boven op de Algerabrug. Deze waarneming werd door verschillende mensen in tweijfel getrokken, tot een tweede melding van de vos op de Algerabrug volgde

error: Website is beveiligd vanwege auteursrechten
%d bloggers liken dit:

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale mediafuncties aan te bieden en ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor sociale media, reclame en analytics. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten