fbpx

Een dag na de zeer grote brand in kerk

Op de avond van zondag 9 oktober brak er rond 20.00 u brand uit in het voormalige kerkgebouw van de Rooms-katholieke kerk De Bron. Al snel werd er door de brandweer opgeschaald naar zeer grote brand.

De hele dag was het een komen en gaan van mensen die zelf de schade van de brand willen bekijken. Veel van deze mensen hadden een fototoestel bij zich om toch een foto te kunnen maken van de brandschade.

Naast de mensen zijn ook diverse instanties langs geweest om een kijkje te nemen bij de resten van de Kerk de Bron. Onder de instanties die vandaag bij de kerk kwamen kijken waren de Forensische opsporing van de Politie Rotterdam-Rijnmond en mensen van een verzekeringsmaatschappij.

De redactie wil graag in het bezit komen van foto’s en videomateriaal van de brand. Dit plaatsen wij dan op de website met naamsvermelding

error: Website is beveiligd vanwege auteursrechten
%d bloggers liken dit:

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale mediafuncties aan te bieden en ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor sociale media, reclame en analytics. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten