Press "Enter" to skip to content

BLOG: Nieuwbouw Admiraal de Ruyterschool

Donderdag 01 september Na een aantal voorbereidingen is vandaag begonnen met het heien voor de nieuwe Admiraal de Ruyterschool Vrijdag 02 september Leerlingen van groep 8 hebben de heipaal die op 5 september gebruikt wordt om de feestelijke eerste paal te slaan, beschilderd. Maandag 05 september Rond de klok van 10:00 uur werd de eerste officiële paal voor de school geslagen. Dhr W. Pols verrichtte de het slaan van de paal. Dit deed hij met steun van 2 kinderen uit Groep 3b van de Ruyterschool: Bastiaan Snoey en Joshua van Buuren. Door kinderen van de hele school werden ballonnen opgelaten Dinsdag 06 september Een korte videosamenvatting van de feestelijkheden op het bouwterrein van de nieuwe Admiraal de Ruyterschool Vrijdag 09 september De eerste ballon vondsten zijn gemeld bij de directie van de Ruyterschool. Klik hier Maandag 03 oktober Vandaag was er op de bouwplaats te zien hoe het beton voor de fundering van de nieuwe school werd gestort. De beton auto’s reden af en aan op het bouwterrein.
error: Website is beveiligd vanwege auteursrechten

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale mediafuncties aan te bieden en ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor sociale media, reclame en analytics. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten