fbpx

Voertuigbrand bij Shell N210

Op deze dinsdagavond heeft er rond half zeven, kort brand gewoed in een auto bij het Shell tankstation aan de N210. De gealarmeerde brandweer had het vuur snel onder controle

De brand heeft gewoed in het motor gedeelte van de auto. Deze is van buiten en binnenuit bestreden met een straal hoge druk.

De auto is door een bergingsbedrijf afgevoerd

 

 

error: Website is beveiligd vanwege auteursrechten
%d bloggers liken dit:

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale mediafuncties aan te bieden en ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor sociale media, reclame en analytics. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten