26ste taptoe Krimpen aan de Lek

Krimpen aan den IJssel – Voor de 26ste keer op rij was op het terrein van IJsclub Thialf de jaarlijkse, door cresceno georganiseerde taptoe. Meewerkend aan de taptoe 2011: Zumba “Koguryo” – Krimpen aan de Lek Marching Band “Rotterdam aan Zee” – Hoek van Holland Slagwerkgroep ‘Tavendo’ – Krimpen aan de Lek / Schoonhoven Muziekvereniging ‘Marijke’ – Sprang-Capelle Show en Marching corps ‘Die Tambourijnen van die stadt Eyndhoven’- Eindhoven Drumfanfare ‘Crescendo’ – Krimpen aan de Lek
 
error: Website is beveiligd vanwege auteursrechten

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale mediafuncties aan te bieden en ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor sociale media, reclame en analytics. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten