fbpx

Veel verkeer in Krimpen door afgesloten N210

Doordat er asfalteringswerkzaamheden plaatsvonden op de N210 tussen de Krimpenerbosweg en de aansluiting naar de Algerabrug moest Al het verkeer via een omleidingsroute rijden

Deze omleidingsroute ging door een groot deel van Krimpen.

Op de wegen van de omleidingsroute was het dan ook een stuk drukker dan normaal.

 

error: Website is beveiligd vanwege auteursrechten
%d bloggers liken dit:

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale mediafuncties aan te bieden en ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor sociale media, reclame en analytics. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten