fbpx

Bevrijdingsfestival

Het door de stichting Krimpen Presents georganiseerde bevrijdingsfestival was een groot succes.

Het bevrijdingsvuur, wat door het Marathon Team Krimpen in Wageningen is opgehaald en al lopend meegenomen is naar Krimpen, is rond 11:00 uur ontstoken door burgemeester Lennie Huizer. De laatste kilometers kreeg het team politiebegeleiding. Tijdens de aankomst op het Raadhuisplein kregen zij een groot applaus en waren er bloemen die overgingen van eigenaar. Door de burgemeester is aan de lopers uit het Marathon Team Krimpen de 4 en 5 mei speld overhandigd.

Het door Krimpen Presents georganiseerde bevrijdingsfestival, stond grotendeels in het teken van lokale bands uit Krimpen. Deze bands kwamen hun muzikale kunsten laten horen en zien aan het publiek.

Krimpen Presents sprak van een geslaagde en zeker voor herhaling vatbare gebeurtenis.

error: Website is beveiligd vanwege auteursrechten
%d bloggers liken dit:

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale mediafuncties aan te bieden en ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor sociale media, reclame en analytics. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten