fbpx

Woningoverval op Koninginnedag

De politie is een onderzoek gestart naar een woningoverval aan de Kerkdreef. Zaterdagmiddag even voor twaalf uur drongen een nog onbekend aantal personen zich bij een woning naar binnen waar zij de bewoners van het pand bedreigden.

De overvallers maakten enkele goederen buit, waarna zij er vandoor gingen. De politie heeft de omgeving nog uitgekamd maar trof de daders niet meer aan.

De politie start een uitgebreid onderzoek.

Heeft u iets gezien van deze overval of verdachte personen in de omgeving van de Kerkdreef? Neem dan contact op met de politie op 0900-8844 of blijft u liever anoniem bel dan met Misdaad Anoniem op 0800-7000.

error: Website is beveiligd vanwege auteursrechten
%d bloggers liken dit:

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale mediafuncties aan te bieden en ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor sociale media, reclame en analytics. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten