fbpx

Vlaggen halfstok om herdenking Alphen

In verband met de herdenking in Alphen aan de Rijn hingen in heel Nederland, op gebouwen van de Rijksoverheid, de vlaggen halfstok. 

Op het politiebureau, het gemeentehuis en de brandweerkazerne hing de gehele dag de vlag halfstok.

Opvallend was dat op het politiebureau, in plaats van de nationale driekleur de bestaande politie vlag halfstok hing. Zeer waarschijnlijk komt het omdat de in Baflo dooodgeschoten agent ook werd begraven

error: Website is beveiligd vanwege auteursrechten
%d bloggers liken dit:

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale mediafuncties aan te bieden en ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor sociale media, reclame en analytics. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten