fbpx

Traumateam assisteert bij eenzijdig scooterongeval

Bij een eenzijdig ongeval op de Nieuwe Tiendweg is vrijdagochtend, kort voor half acht,  een scooterrijdster gewond geraakt. Het personeel van de traumahelikopter kwam het ambulancepersoneel assisteren.

Ze is waarschijnlijk de macht over het stuur verloren en zo ten val gekomen.

De scooterrijdster is in kritieke toestand, onder begeleiding van de trauma-arts die meereed met de ambulance, naar het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam overgebracht.

Tijdens de hulpverlening is de Nieuwe Tiendweg tussen de Groenendaal en de Vijverlaan, in beide richtingen afgesloten voor alle verkeer.

error: Website is beveiligd vanwege auteursrechten
%d bloggers liken dit:

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale mediafuncties aan te bieden en ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor sociale media, reclame en analytics. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten