fbpx

TNT busje rijdt van de dijk

Rond 07:00 uur vond er een eenzijdig ongeval plaats op de IJsseldijk. Een bestuurder van een TNT busje raakt door onbekende reden van de dijk en kwam tot stilstand in een tuin.

Rond het zelfde tijdstip werd er ook een ambulance naar ongevalsplaats gestuurd. Of de bestuurder van het busje ook is na gekeken door het ambulancepersoneel is niet bekend.

error: Website is beveiligd vanwege auteursrechten
%d bloggers liken dit:

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale mediafuncties aan te bieden en ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor sociale media, reclame en analytics. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten