fbpx

Verkiezingsmarkt Winkelcentrum Crimpenhof

Als aanloop naar de Provinciale Staten verkiezingen van DV 02 maart hebben de lokale partijen een verkiezingsmarkt op het winkelcentrum georganiseerd

In een deel van het winkelcentrum stonden kramen opgesteld van de verschillende partijen. Het ging om de SGP, CU, PvdA, D66, VVD, CDA en Platform Lokale Partijen. Deze partij word gevormd door Leefbaar Krimpen en Stem van Krimpen.

Het doel van deze markt was voornamelijk tijdens de Provinciale Staten verkiezingen zo veel mogelijk stemmen te winnen.

Naast deze verkiezingsmarkt is er ook door stemwijzer.nl voor vijf provincies, waaronder Zuid-Holland, een stemwijzer gemaakt op basis van de standpunten van de regionale politieke partijen.

error: Website is beveiligd vanwege auteursrechten
%d bloggers liken dit:

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale mediafuncties aan te bieden en ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor sociale media, reclame en analytics. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten