fbpx

Nieuwe halteborden werken deels

De digitale halteborden zijn deels in werking getreden. Deze zijn in december 2010 geplaatst bij een aantal bushaltes

De halteborden die werken staan bij haltes die door bussen van Connexxion worden aangedaan. Bij haltes die alleen door Qbuzz worden bereikt werkt de reizigers-informatie nog niet.

Niet alleen in Krimpen worden dit soort halteborden geplaatst, in de gehele stadsregio Rotterdam worden deze ook geplaatst, zon 850 in totaal. Dit vergt enige tijd omdat dit samengaat met stroomaansluitingen en het aanvragen van bijhorende vergunningen. Er moest dus tijdig met het plaatsen begonnen worden. De halteborden in Krimpen zaten vooraan in de planning.

De planning van de stadsregio is erop gericht om alle halteborden in het tweede kwartaal van 2011 werkend te hebben. Wel moet in komende tijd het centrale systeem worden gebouwd dat de halteborden aanstuurt.

error: Website is beveiligd vanwege auteursrechten
%d bloggers liken dit:

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale mediafuncties aan te bieden en ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor sociale media, reclame en analytics. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten