fbpx

Eerste paal nieuw gezondheidscentrum geslagen

Rond de klok 16:00 uur heeft wethouder Ankie Aeyelts Averink-Winsemius de eerste officiële paal voor de nieuwbouw van het gezondheidscentrum geslagen.

De plaats waar het nieuwe gezondheidscentrum moet komen is naast het kinderdag verblijf De Goudvis aan de Groenendaal. Deze is tijdens de heiwerkzaamheden gedeeltelijk ontruimd.

error: Website is beveiligd vanwege auteursrechten
%d bloggers liken dit:

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale mediafuncties aan te bieden en ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor sociale media, reclame en analytics. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten