fbpx

Sloop Ronal gebouw begonnen

Afeglopen week is begonnen met de sloop van het Ronal gebouw aan de Kerkdreef in Krimpen

Het gebouw is de afgelopen maanden het oefenterrein geweest van de plaatselijke brandweer.

Het gebouw moet plaats maken voor een nieuw te bouwen basisschool

error: Website is beveiligd vanwege auteursrechten
%d bloggers liken dit:

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale mediafuncties aan te bieden en ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor sociale media, reclame en analytics. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten