fbpx

Vrouw gewond na eenzijdig ongeval

Op de kruising Dijkgraafstraat met de Parkzoom is een vrouw gewond geraakt bij een val met haar rollator

De vrouw is ter plaatse onderzocht door ambulancepersoneel en later toch ter observatie naar een ziekenhuis gebracht.

error: Website is beveiligd vanwege auteursrechten
%d bloggers liken dit:

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale mediafuncties aan te bieden en ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor sociale media, reclame en analytics. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten