fbpx

Oranje stemming snel voorbij na ongeval

Een ongeval, met een bestelwagen met open laadklep op de Jan Steenstraat maakt hier snel een einde aan de oranje stemming

Aan de Jan Steenstraat wilden een aantal feestvierende oranjesupporters op een bestelwagen met open laadbak een ronde door de wijk maken.

Dit is misgegaan doordat de bestuurder van de bestelwagen hoge toeren maakte en 15 meter later van schrik weer stil stond. Dit had diverse gewonden als gevolg, die door de Ambulancedienst naar het ziekenhuis zijn gebracht.

Twee slachtoffers zijn per ambulance naar het ziekenhuis afgevoerd. Één had een gebroken pols en de ander met mogelijk een heupfractuur. De rest van de slachtoffers werd geadviseerd zelf naar het ziekenhuis / huisartsenpost te gaan.

error: Website is beveiligd vanwege auteursrechten
%d bloggers liken dit:

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale mediafuncties aan te bieden en ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor sociale media, reclame en analytics. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten