fbpx

Huldiging Giovanni van Bronckhorst

(Oud)voetballer en aanvoerder Giovanni van Bronckhorst werd deze avond rond de klok van 21:00 uur gehuldigd voor het raadhuis

De voetballer behaalde tijdens het WK 2010 de tweede plaats. Met dit WK sloot hij zijn voetbalcarriere af. Op de dag van huldiging werd hij benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau

Veel mensen kwamen op de huldiging af. De gemeente sprak na afloop van ongeveer 1.500 fans. Voor de huldiging was het plein voor het raadhuis enkele uren afgesloten voor voertuigen.

Burgemeester Ries Jansen schonk Giovanni, namens de gemeente, een speciaal kristallen kunstwerk, vervaardigd in Leerdam. Ries Jansen had lovende woorden voor Van Bronckhorst voor de prachtige prestatie van het voetbalelftal en zijn aanvoerdersrol daarin.

error: Website is beveiligd vanwege auteursrechten
%d bloggers liken dit:

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale mediafuncties aan te bieden en ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor sociale media, reclame en analytics. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten