fbpx

Buitenbrandje aan Boezemdreef

Even voor half 4 ’s middags werd er door passanten een brandje gemeld aan de Boezemdreef ter hoogte van het Streekmuseum

Vermoedelijk hebben jongeren pluisjes aangestoken die in het gras lagen en afkomstig zijn uit omringende bomen.

De smeulende resten zijn met wat emmers water en een straal hoge druk geblust.

error: Website is beveiligd vanwege auteursrechten
%d bloggers liken dit:

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale mediafuncties aan te bieden en ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor sociale media, reclame en analytics. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten