fbpx

Man van trap gevallen; traumateam assisteert

Rond de klok van half vijf ‘s middags kwam er een ongevals-melding aan de Fresia, binnen bij de meldkamer. De hulpdiensten, waaronder traumateam, rukten met spoed uit naar het opgegeven adres.

Op plaats van ongeval bleek het te gaan om een persoon die van de trap was gevallen en heeft hierbij ernstig, mogelijk rugletsel, opgelopen.

Het aanwezige ambulance personeel heeft samen met de motor verpleegkundige en het ingevlogen traumateam het slachtoffer gestabiliseerd. Het slachtoffer is met spoed overgebracht naar een ziekenhuis in de buurt.

error: Website is beveiligd vanwege auteursrechten
%d bloggers liken dit:

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale mediafuncties aan te bieden en ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor sociale media, reclame en analytics. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten