fbpx

Winter in Krimpen

Het is winter in Nederland. Zo ook in Krimpen

IJs en sneeuw heeft afgelopen dagen veel mensen plezier opgeleverd. Dit alles bij temperaturen ruim onder het vriespunt.Maar dat niet alleen, het was en is op sommige plaatsen nog steeds glad.

De sneeuw veranderde het verkeer op de snel in een kilometers lange file. Gisteren stond er op het hoogtepunt van de ochtendspits 671 kilometer file. De langste opvallende file was die tussen Reeuwijk en Arnhem, een lengte van 84 kilometer.

De hulpdiensten rukten in Krimpen een aantal keer uit. Door de sneeuw en plaatselijke gladheid was er even na 8 uur ´s ochtends, op 17-12-09, een vrouw gevallen met de fiets in de Kleine vlietstraat. ´s Middags kwam op de Andante een vrouw op de fiets ten val en brak haar been. Zij moest naar het ziekenhuis.

error: Website is beveiligd vanwege auteursrechten
%d bloggers liken dit:

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale mediafuncties aan te bieden en ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor sociale media, reclame en analytics. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten