fbpx

Twee ongevallen binnen kwartier

Deze avond vonden er binnen een kwartier twee ongevallen plaats. In eerste instantie ging het om een onwel geworden bestuurder op de kruising Kortlandstraat-Noorderstraat.

Hij is met de auto tegen een boom tot stilstand gekomen. Deze is door de brandweer en de ambulancedienst gehaald en ism het traumateam gereanimeerd. Deze persoon is naar het ziekenhuis vervoerd.

Een vrijwilliger van het Krimpense brandweerkorps die was opgepiept voor het eerder genoemde ongeval, is op de kruising Burgemeester Aalberslaan met Noorderstraat in botsing gekomen met een van rechts komend voertuig.

Voor beide ongevallen heeft de Verkeers Ongevallen Analyse technisch onderzoek verricht. Waarna de weg weer werd vrijgegeven

error: Website is beveiligd vanwege auteursrechten
%d bloggers liken dit:

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale mediafuncties aan te bieden en ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor sociale media, reclame en analytics. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten