fbpx

Schoorsteenbrand aan Tienkamp

Deze vrijdagavond even voor acht uur kwam er op de meldkamer van de Brandweer een melding binnen van een schoorsteenbrand aan de Tienkamp.

Hiervoor werden de Krimpense en Capelse brandweer gealarmeerd. De brandweer uit Krimpen was al snel ter plaatse en ging op onderzoek. Hier troffen ze een schoorsteen-brand aan.

Omdat het erg lastig was om met de ladderwagen ter plaatse te komen is het toch gelukt om via de bak van de ladderwagen de schoorsteen te bereiken. De brandweer lieden hebben de schoorsteen geveegd met een hiervoor bestemd apparaat.

Na ongeveer 3 kwartier kon de brandweer terug naar de kazerne.

 

 

error: Website is beveiligd vanwege auteursrechten
%d bloggers liken dit:

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale mediafuncties aan te bieden en ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor sociale media, reclame en analytics. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten