fbpx

Brandweer assisteert ambulance

Rond kwart over drie in de middag kwam er een melding voor de Krimpense brandweer om de Ambulance die naar de Vijfkamp was gestuurd te assisteren. Het personeel van de eerder gestuurde ambulance kreeg de patiënt niet via de trap naar beneden.

Het aanwezig brandweerpersoneel heeft samen met het ambulncepersoneel de patiënt met behulp va de ladderwagen de patiënt via het raam van de bovenverdieping naar beneden gehaald. Waarna deze naar een ziekenhuis is gebracht.

Omdat tijdens dat weekend de hoofdrijbaan van de Algerabrug voor alle verkeer gesloten was, kon de ladderwagen van de Capelse brandweer niet ter plaatse komen. In de periode van de afsluitingen is er tijdelijk een ladderwagen aan het Krimpense brandweerkorps toegevoegd. Bij deze assistentie is de ladderwagen voor het eerst ingezet.

error: Website is beveiligd vanwege auteursrechten
%d bloggers liken dit:

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale mediafuncties aan te bieden en ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor sociale media, reclame en analytics. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten