fbpx

Vrouw in invalidenwagen aangereden op zebrapad

Capelle ad IJssel – Tegen 11:50 uur kwam er bij de gezamenlijke meldkamer een melding binnen over een aanrijding tussen een invalidenwagen en een kleine personenauto op de rivierweg thv het gemeentehuis en winkelcentrum Koperwiek.

Doordat de bestuurster van de invalidenwagen zwaar gewond was, werd uit voor zorg ook de Traumaheli naar plaats van ongeval gestuurd. Het traumateam heeft samen met het aanwezige ambulance personeel het slachtoffer gestabiliseerd. Deze is met de ambulance weggebracht naar een ziekenhuis in de omgeving.

Nadat het slachtoffer was weggebracht hebben agenten van de Verkeers Ongevals Analyse onderzoek gedaan naar de toedracht van het ongeval. Tijdens de hulpverlening en het daarop volgende onderzoek was de rivierweg gedeeltelijk afgesloten. Om ongeveer 13:30 uur werd de rivierweg weer vrijgegeven voor het verkeer.

error: Website is beveiligd vanwege auteursrechten
%d bloggers liken dit:

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale mediafuncties aan te bieden en ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor sociale media, reclame en analytics. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten