fbpx

Middelbrand in sportschool

Even voor 17:00 uur werden de Krimpense en Capelse brandweer gealarmeerd voor een gebouwbrand aan de IJsseldijk. Na een aantal minuten werd er door de brandweer opgeschaald naar middelbrand.

De brandweer was rond kwart over 8 klaar met nablussen. De brand is begonnen in het plafond van een kleedkamer en is overgeslagen naar een naastgelegen ruimte. Hoe de brand is ontstaan, kan nu nog niets gezegd worden.

 

error: Website is beveiligd vanwege auteursrechten
%d bloggers liken dit:

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale mediafuncties aan te bieden en ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor sociale media, reclame en analytics. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten