fbpx

Jaarlijkse kerstboomverbranding

Deze avond vond rond 19:00 uur de jaarlijkse kerstboomverbranding op het zwaneneiland plaats. Dit gebeurde onder toeziend oog van de plaatselijke jeugdbrandweer.

Zo rond de klok van 18:45 uur begon zich een groot aantal mensen rond het zwaneneiland te verzamelen, waar deze voorkwamen werd een kwartiertje later duidelijk. Toen werd door de plaatselijke jeugdbrandweer de stapel van ong. 400 kerstbomen in de brand gestoken en werd het ook duidelijk dat de verzamelde mensen hiervoor kwamen.

error: Website is beveiligd vanwege auteursrechten
%d bloggers liken dit:

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale mediafuncties aan te bieden en ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor sociale media, reclame en analytics. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten