fbpx

Gaslek bij woning in Wulpstraat

Om iets na 17:00 uur werdt de Krimpense brandweer opgepiept voor hulpverlening gaslucht aan de Wulpstraat.

Vemoedelijk is tijdens het graven in de voortuin van de woning de gasleiding geraakt. Voor dit lek is door de bewoners het alarmnummer gebeld, De alarmcentrale heeft de melding doorgegeven aan de plaatselijke brandweer. Deze was na de melding snel ter plaatse.

Eneco is door de brandweer ter plaatse gevraagd om het lek te dichten.

De brandweer kon na ongeveer een half uur inpakken en terugkeren naar de kazerne.

error: Website is beveiligd vanwege auteursrechten
%d bloggers liken dit:

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale mediafuncties aan te bieden en ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor sociale media, reclame en analytics. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten